Taizhou Xubo Metal Products Co.Ltd

Släpp tid: 2021-06-28 17:12:46  träffar: 11

established 2000, Taizhou Xubo Metal Products Co., Ltd (tidigare känd som Yuhuan Tailian Metal Production Co., Ltd) är en ledande tillverkare och leverantör av ett brett utbud av avloppsprodukter för sänkor, duschar och hembad. Vi har 2 oberoende fabriker, som täcker ett område på 7000 kvadratmeter med cirka 80 anställda. Taizhou City ligger i centrala kustområdet Zhejiang-provinsen. Det här lämpliga läget gör det möjligt för oss att snabbt leverera varor till hamnen.


&#


havin""103; Navigerade genom ett svårt ekonomiskt klimat de senaste åren har vår strikta kvalitetskontroll och systematisk förvaltning spelat en viktig roll i framgången för verksamheten. Våra kunders tillfredsställelse är avgörande för oss och vi strävar efter att alla som kontaktar oss tar emot den tjänst vi stolt över.


\\n \\nusing toppmoderna produktionsutrustning, vår erfarna personal kan designa och tillverka Överlägsna högkvalitativa produkter. Samarbeta med våra kunder ska vi ständigt skapanya produktlinjer, för att tillfredsställa en ständigt föränderlig marknad. Taizhou Xubo har antagit en kärnpolitik för \\ Nquality och rykte är målet med företaget \\ Nand vår flitiga personal strävar alltid efter att uppnå detta mål för att expandera och utveckla företaget till en ständigt växande marknad. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n

Tidigare: No

Nästa: Här är en stor romantik och en ...